Hagedesign

Hagedesign

Bakken Service har faglig kompetanse til å bistå deg med alle sidene av hagedesign. Våre hagedesignere utfører en grundig analyse av den aktuelle tomten. Vi jobber kreativt sammen med deg for å kartlegge ønsker og behov og konkretiserer disse i tegninger.

naturstein-innendors

Innendørs naturstein

Steinlegging innendørs

Vi tilbyr alt av steinarbeid, flis- og hellelegging innendørs. Vi utfører arbeid på gulv og vegger i alle rom, enten det er i gangen på hytta, i kjellerstua i familieboligen, kantina på jobb, badet, fellesoppgangen eller på kjøkkenbenken.

Steinlegging

Steinlegging og murer

Vi bygger praktiske uteplasser og rekreasjonsområder, veier, stier, blomsterbed, murer og trapper, som passer for din eiendom og dine bruksbehov.

Ikon trær

Gartner

Vedlikehold av hage

Vi tilbyr regelmessig vedlikehold og tilsyn med hagen og uteområdene dine. Dette innebærer blant annet å klippe plenen, rake løv, beskjære busker og trær, luke bort ugress og kjøre bort hageavfall.

ikon anleggsgartner

Anleggsgartner

Opparbeiding av hage og uteområde

Vi tar oss av alt fra store gravearbeider og installasjon av vanningsanlegg til steinlegging, beplanting og etablering av sitteplasser og bed.

Graving og drenering

Graving og drenering

Graving og drenering

Bakken Service bistår med graving, overvannshåndtering og drenering. Våre fagfolk graver, isolerer og fyller med drenerende masser. 

ikon hekkesaks

Vaktmester

Tilsyn og vedlikehold

Vi tar jobben med å reparere skader, bytte lyspærer og på andre måter føre tilsyn med hager og uteområder.

Snekker

Små og større snekkerarbeider

Vi bygger terrasser, trapper, gjerder, levegger og hva du ellers måtte trenge for å realisere dine hageplaner.

Har hagen overtatt?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt

Relaterte prosjekter