Bakken Service er en erfaren totalentreprenør med stor lidenskap for steinlegging, anleggsgartnertjenester og bygg- og tømrerarbeid. Enten du vil bygge ut huset, renovere en gammel eiendom, opparbeide uteområdene eller trenger hjelp til vedlikehold – kan du være trygg på at vi leverer et solid stykke arbeid til avtalt tid og pris. Vi tar oppdrag både for privatpersoner, bedrifter og borettslag, og utfører jobber i Oslo og Akershus området. 

Totalentreprenør i Oslo og Akershus

Fordi vi er en totallentreprenør, kan vi bistå deg i hele prosessen fra planlegging til ferdigstilling. At du dermed slipper å forholde deg til en rekke ulike leverandører og underleverandører, gjør gjennomføringen enklere for deg – og resultatet bedre. Ta gjerne en kikk på utvalgte prosjekter vi har utført for andre.

Kvalitet – i arbeid og materialvalg

Våre håndverkere er alle utvalgt fordi de er kompetente og har lang erfaring fra sine respektive fagområder. De er lette og kommunisere med og lydhøre for hvilke visjoner du har for prosjektet ditt. Kvalitet er viktig for oss, både når det kommer til arbeidet vi utfører og til valg av materialer. Bakken Service benytter seg så langt det er mulig av norske kvalitetsprodukter som både er kortreiste og miljøvennlige. Ta kontakt med oss for å fortelle oss hva du trenger!

Et felleskap av fagfolk

Bakken Service ble opprettet i 2021 og er derfor et relativt ungt selskap. Likevel er det erfarne og engasjerte fagpersoner som står bak selskapet: 

Med Bakken Service har vi skapt en totalentreprenør som forener kunnskapen fra disse ulike fagfeltene. Vår ambisjon er å være en god og givende arbeidsplass for våre ansatte, levere ekte kvalitetshåndverk og benytte oss av kortreiste materialer med minst mulig klimaavtrykk. Vi skal være en bedrift som skaper trygghet og trivsel for våre kunder og ansatte! 

Våre ansatte

Francisco Bakken

Steinlegger/Prosjektleder

90818846

Karina Sewera

Hagedesigner/Landskapsarkitekt

93899080

Thomas Kragtorp

Thomas Tørnby

Anleggsgartner/Kalkulatør

46422222

Harald Nordeng

Daglig leder/Administrasjon

91770873