Vi er stolte av våre samarbeidspartnere! Bakken Service benytter et rikt utvalg av produkter og tjenester fra anerkjente leverandører. Avtalene vi har med disse, sikrer at vi kan levere høy kvalitet i alle faser av arbeidet vårt. Klikk på logoene under for å komme direkte til leverandørenes nettsider. Der vil du finne mer informasjon om produktene vi benytter. 

Granitt og Betongvare AS. Steinsenteret Granitt og betongvare holder til på Furuset i Oslo. De er spesialister på granitt og betongvarer, mørtel, stein og hageprodukter. 

Kan Hage. Dette lille firmaet drives av gartner Hanne Skancke Svensson og er en god samarbeidspartner for å hjelpe oss med hage- og gartnertjenester i Akershus, Viken, Oslo.  Blant annet bistår de oss med beplantning.

Oslo kompost. Her får vi jordprodukter som er laget av hageavfall. Produktene er uten ugress, skadedyr eller plantesykdommer og er godkjent av Mattilsynet i klasse 1. 

Skogstad Electroservice. Selskapet holder til i Oslo og tilbyr tjenester til arbeid med boliger, rehabilitering, service, vedlikehold, el-sjekk, el-billading og smarthus. 

Norlys. Norges største produsent av utebelysning tilpasset norske forhold.