«Hagen» utenfor den nyoppførte tomannsboligen var ikke stort mer enn en skråning med grus. Det gjorde Bakken Service noe med!

Eierne drømte om et koselig uteområde; en steinplatting hvor de kunne nyte ettermiddagssolen, grønt gress – og en trampoline til ungene. Men da de flyttet inn, var det ikke annet å se utenfor stuevinduene enn et sterkt skrånende terreng, grus og stein. De trengte hjelp!

Litt Googling ledet dem til Bakken Service, som raskt kom på befaring. Etter å ha blitt enige om hva som måtte gjøres og ønsket oppstart, satte arbeiderne i gang. Først tilførte de jord og planerte skråningen. Deretter støpte de en skiferplatting inntil huset, la ferdig plen og sådde hekk langs store deler av eiendommen. Det ble også bygget en trapp mellom de ulike platåene og satt opp støttemur. Og ungene fikk trampolinen sin – gravd ned, med understellet i bakken, slik at den ikke ble altfor dominerende.

Allerede første sommeren i det nye huset, kunne familien kose seg i hagen sin!

Informasjon

Sted

Kjelsås

Type prosjekt

Anleggsgartner og steinlegging

Utførsel

2021

Prosjektleder

Francisco Bakken

Materiale

Lys Oppdal bruddskifer, Dovre Premium tørrmur, ferdigplen og hekk

Vi er kjempefornøyd på alle punkter! Bakken Service er ryddige. De kommer når de sier de skal. De er tilgjengelige på telefonen og gir informasjon om hva som gjøres. Jeg føler at de har prioritert oss. Arbeidet er godt utført. Vi har brukt dem videre og anbefaler dem til andre.

Ida Øyen

Relaterte prosjekter