Inviter naturen inn 

Vi nordmenn er kjent for vår kjærlighet til naturen; til breene, skogene og fjellheimen. Med økt bevissthet om hvor sårbart alt dette er, følger et ønske om å bruke materialer som ikke ødelegger naturen vår – men tvert imot inkluderer den i innemiljøet vårt. Norsk naturstein er et vakkert, evig materiale, som tilfører et tidløst og tradisjonsrikt uttrykk både til arbeidsplasser og i private hjem. 

Stein på gulv og vegger

Bakken Service tilbyr alt av steinarbeid, flis- og hellelegging innendørs. Vi utfører arbeid på gulv og vegger i alle rom, enten det er i gangen på hytta, i kjellerstua i familieboligen, kantina på jobb, badet, fellesoppgangen eller på kjøkkenbenken. Stein er et fargerikt og formbart materiale, så bruksområdene er mange. Våre erfarne håndverkere kan bistå i valg av produkter og du kan være trygg på at jobben blir skikkelig utført. 

Et vakkert og bærekraftig materiale

I Bakken Service er vi lidenskapelig opptatt av stein og benytter norske kvalitetsprodukter, som granitt og skifer. Dette er moderne, bærekraftige materialer, høstet like utenfor stuedøra. 

Når vi bruker norske varer, er du også sikret at det ikke blir forsinkelser i prosjektet på grunn av transport og import-restriksjoner. 

Ønsker du stein innendørs?

Få et uforpliktene tilbud

Norsk naturstein: Granitt og skifer 

Både granitt og skifer har preget norske hus og hytter i årtusener. Ikke to steiner er like. Alle inneholder sin egen, unike sammensetning av krystaller og fargetoner. Samtidig er de enkle å vedlikeholde og bestandige mot vann, varme og flekker. De er materialer som tåler høye hæler, tunge møbler, lekeklosser, sykkelhjul, ski og staver. Med andre ord materialer som tåler at man lever med dem – i generasjoner. 

Dette kan vi hjelpe deg med:

  • Skifergulv
  • Granittgulv
  • Steinpaneler
  • Dekorfliser
  • Mosaikk
  • Glassbyggerstein
  • Naturstein til våtrom