Med ny plen, thuja-hekk og vakker dekorstein ble en sammensunket hage god som ny.

Utenfor en enebolig i Ski var den gamle hagen begynt å kollapse. På de 40 årene den hadde ligget der, var det ikke blitt gjort noe som helst for å vedlikeholde fundamentet, og årenes runddans av frostkalde netter, snø, regn og varme sommerdager, hadde fått grunnen til å gi etter. Da Bakken Service ankom Ski, ble arbeiderne møtt av et 800 kvm stort uteområde med fordypninger og ujevnheter over det hele.

De gravde opp 600 kvm av hagen, drenerte og fylte på med jord fra Grønn Vekst. Deretter la de nytt, ferdiggress, og brukte dekorstein og en frodig thujahekk, for å ramme hagen inne. For oppdragsgiver var det en lettelse å slippe å ta tak i dette selv. Han kunne stole på Bakken Service hadde den ekspertisen, de maskinene og gjennomføringsevnen som var nødvendig.

Informasjon

Sted

Ski

Type prosjekt

Anleggsgartner - Plen og hekk

Utførsel

2021

Prosjektleder

Francisco Bakken

Materiale

Kompost jord, Ferdigplen, Artic dekorstein og Thuja Smaragd hekk

Hagen er forvandlet! Det er en klisjé å si det, men det er gøy å komme rundt hjørnet og se hvor fint det har blitt. Og naboer kan ikke gå forbi uten å skryte. Det er en totalforvandling. Nå vil jeg bruke Bakken Service videre både i hagen og på hytta.

Tony Breirem Radin

Relaterte prosjekter