Rundt en nyoppført funkisbolig på Fjellhamar fikk Bakken Service designe og bygge et helt nytt uteområde. Og eierne fikk granittmuren de ønsket seg.

En stor tomt var delt i to for å gjøre plass til den nye funkisboligen. Den gamle eneboligen lå der fortsatt med en del av hagen inntakt, men nybygget var omgitt av grus. Da Bakken Service kom dit første gang, fantes det verken noe hage, innkjørsel eller noe opparbeidet uteområde. Det ønsket familien som bodde der å gjøre noe med! 

Bakken Service fikk være en del av hele prosessen – fra idé til ferdigstilling. Først besøkte vi tomten og tok en prat med familien for å høre hva de ønsket seg. Blant annet kom det frem at de gjerne ville bruke granitt og belegningsstein. Dessuten ønsket de å skjerme tomten litt, så ikke det skulle være så mye innsyn. 

Som vanlig hadde Fransisco og teamet hans mange ideer. Det ble utarbeidet en hageplan, slik at begge parter hadde en felles forståelse av hva som skulle gjøres. Deretter var det bare å brette opp ermene… 

Bakken Service drenerte tomtet, skiftet ut massen og kjørte inn ny kompostjord. Det ble plantet hekk og lagt ferdigplen, som gav tomten et grønt og friskt uttrykk igjen. Deretter la arbeiderne kantstein for å ramme hagen inne og dekorstein langsmed husveggen. Foran boligen fikk familien granittmuren de ønsket seg, med en granitt trapp, som fører opp til hagen. Oppkjørselen ble kledd med belegningsstein. 

Da eiendommen sto ferdig hadde Bakken Service vært involvert i hvert eneste steg, fra ideer og tegninger til siste nedlagte stein. 

Og resultatet? Ta en kikk på bildegalleriet under…

Informasjon

Sted

Fjellhamar

Type prosjekt

Steinlegging og anleggsgartner

Utførsel

2021

Prosjektleder

Francisco Bakken

Materiale

Granitt murblokk 40x40, Herregård belegningsstein, Thuja hekk, Barlind hekk, ferdigplen, dekorstein, Acudren, og bedkanter

Relaterte prosjekter