Bakken Service er et relativt ungt selskap, men opplever stor vekst. Nå leter de etter flere dyktige medarbeidere.

Daglig leder Harald Nordeng

– Vi er en fin gjeng som har bred erfaring og lang fartstid i forskjellige bransjer, forteller daglig leder Harald Nordeng.

– Vi ønsker nå å få med oss en erfaren anleggsgartner på laget, som vår nye partner. Enten deg som jobber som ansatt i dag eller at du driver ditt eget selskap med noen ansatte. Når vi sier partner, så tenker vi at du er med på eiersiden i selskapet.

Fra privat til bedriftsmarkedet

Så langt har Bakken Service hovedsakelig jobbet mot privatmarkedet, men de ser også mot bedriftsmarkedet og det offentlige:

Steinlegger i Bakken Service, Francisco Bakken

Vi er med på hele kundereisen fra idé til ferdig uteområde, forteller steinlegger Francisco Bakken. – Ofte følger vi også prosjektet videre opp med Hageskjøtsel etter det er ferdig bygd.

– Vi liker å komme inn i en tidlig fase hvor vi kan være med å påvirke ide og veivalg. Det starter ofte med en idétime som følges opp av et eget oppdrag med Hagedesign. Der utarbeider vi konseptskisser med 3D visualisering som videre danner grunnlag for detaljtegninger som vi tar med oss inn i prosessen med utførsel.

Francisco forteller at de ønsker å sette kvalitet foran kvantitet og at de helst jobber med kortreist naturstein og andre bærekraftige materialer og planter. Kundegruppen til Bakken Service verdsetter kvalitet og er villig til å betale for godt håndverk.

– Når vi kommer inn i en tidlig fase, har vi mulighet til å være med å påvirke både materialvalg og hvordan sluttresultatet skal bli, legger Bakken til.

Et eksempel på et prosjekt der Bakken Service bidro fra A til Å med å ferdigstille området rundt en ny enebolig.

Stor etterspørsel krever ny partner

Anleggsgartner i Bakken Service, Thomas Kragtorp

Bakken Service opplever at det er mange spennende prosjekter der ute og en stor etterspørsel etter kvalitet.

– Skal vi lykkes med å tiltrekke oss de beste ansatte, de beste kundene og de mest spennende prosjektene, så vi må over tid gjøre oss fortjent til det gjennom eksepsjonell utførsel, forteller anleggsgartner Thomas Kragtorp.

Slik beskriver Bakken Service personen de nå jakter etter:

  • Din rolle vil være operativ drift med fokus på utførsel og gjennomføring av prosjektene.
  • Du må ha et spesielt godt øye for kvalitet og detaljer.
  • Du må evne å kommunisere godt med både ansatte og kunder.
  • Det er viktig at du klarer å rekruttere flinke folk og sammen med oss skape et ekstraordinært arbeidsmiljø.
  • Om du etter hvert er Driftsleder eller daglig leder har vi ikke så mange tanker rundt, men vi tror det er riktig å begynne med full fokus på operativ drift, så en driftsleder rolle er mest nærliggende til å begynne med.

– Vi ser for oss at du enten er anleggs­gartner­mester eller har fagbrev som anleggs­gartner, fortsetter selskapets daglige leder. Erfaring er viktig, men er du ung og nyutdannet, så tar vi gjerne også en prat. Har du ikke den formelle bakgrunnen, men likevel lang relevant erfaring, så vil vi gjerne også snakke med deg.

I det unge selskapet Bakken Service blir alle ansatte med på hele reisen. De jobber mye med stein, men her er ingenting hugget i stein, som de sier. Og de skaper veien videre sammen.

– Og ikke minst, avslutter Francisco. – Vi ønsker å bygge selskapet stein på stein ved å skape magiske uteområder.

Er det deg Bakken Service ser etter?
Send dem en melding via denne lenken.